Vin til fest, bryllup og andre særlige lejligheder

Få råd og vejledning af vores sommelier til den store dag.

At planlægge et bryllup kan være en stressende affære. Der er nok af detaljer der skal styr på – fra udvælgelse af den perfekte kjole til nedfældelse af den optimale bordplan. Hvilke vine du skal servere på den store dag bør ikke være endnu en bekymring.

Vi kan hjælpe jer med at udvælge de perfekte drikkevarer til netop jeres menu, så jeres gæster får en uforglemmelig oplevelse på dagen. Vores sommelier Andreas har lang erfaring med vin og spiritus og blandt andet har stået for udvikling af vinkort på den meget anerkendte restaurant MASH, så i er i trygge hænder.

Vi har allerede hjulpet mange par godt på vej med gode råd og vejledning om sammensætning af mad og vin til bryllup, fest, fødselsdage og andre arrangementer. Giv dine gæster en mindeværdig oplevelse og slip for  bekymringen op til den store dag.

Kontakt os ved at udfylde formularen her eller ring direkte til Andreas på tlf. 44 12 04 19

Få personlig vinliste

Gør dagen lidt mere speciel med jeres helt personlige vinliste

Vi går gerne det ekstra skridt for at gøre den store dag endnu mere mindeværdig for både jer og jeres gæster.

Det kunne f.eks være med en flot og personlig vinliste, som vi laver til jer. Se hvordan jeres vinliste kan komme til at se ud her på siden.

Kontakt os i dag og hør nærmere

Har du spørgsmål kan du kontakte Andreas direkte på tlf. 44 12 04 19 eller brug kontaktformularen her på siden. Så skal vi gøre hvad vi kan for at efterkomme jeres ønsker så i får den perfekte dag.